webdesign

Az elmúlt évek során azt tapasztaltuk, hogy a mai napig nagyon alacsony számban vannak jelen a kis- és középvállalkozások az interneten. Még kevesebb azoknak a száma, akik önálló, egyedi honlappal rendelkeznek. Mi ezen szeretnénk változtatni azzal, hogy elérhető áron egyedi tervezésű weboldalak elkészítését és karbantartását vállaljuk partnereinknek.

Amennyiben honlapot szeretne készíteni saját maga, vagy a vállalkozása részére, kérjük keressen bennünket bizalommal.
a mozaikon projekt


A mozaikon projekt számunkra több, mint egy weboldal. Ez egy versmegosztó portál, amelyet azért készítettünk, hogy a fiatal, ambíciózus költők, írók ingyenesen feltölthessék a szerzeményeiket egy a mai kor igényeinek megfelelő weboldalra, ezzel is segítve őket a műveik, üzeneteik nagykönzöséghez való eljuttatásában.
debreceni nyári egyetem

1927. május 9-én a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kari Tanácsa három debreceni professzor – Hankiss János, Milleker Rezső és Tankó Béla – javaslatára megalapította a Debreceni Nyári Egyetemet. Az intézmény célja a magyar mint egy „kis” nemzet nyelvének népszerűsítése volt egy olyan világban, amelyben – Hankiss szavai szerint – „a nemzetek annyira össze vannak szövődve, hogy reménytelen és helytelen dolog volna egyes vastagabb fonalakat, önálló nemzeti szálakat kiemelni a teljes szövet rovására”.
ENEREA regionális energia ügynökség

Az ENEREA Észak-Alföldi Regionális Energia Ügynökség 2009 áprilisában kezdte meg mûködését, elsõ regionális energia ügynökségként Magyarországon, az Intelligens Energia Európa program keretében. Az Ügynökség elsõdleges célja, hogy segítséget nyújtson gazdasági-társadalmi szereplõknek az energetika területén.
projekthonlapok

A projektek megvalósításának keretében is sokszor kötelező egy honlap elkészítése a pályázathoz, projekthez kapcsolódóan. Ezeket az oldalakat általában a pályázati felhívás arculati kézikönyvének megfelelően készítjük el.